Göllüce Ortaokulu

Telefon : 0(224)764 40 16
WEB https://golluceortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GÖLLÜCE MAH. OKUL_6 SK. GÖLLÜCE ILK OKULU BLOK NO: 57/1 İZNİK / BURSA
VİZYON : Biz Göllüce İlkokulu ve Ortaokulu Personeli olarak, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek, onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, bu doğrultuda çevremizdeki okullara örnek olmak için varız.
MİSYON : Göllüce İlkokulu ve Ortaokulu olarak; Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : 2018/2019 İlçe Küçükler Masa Tenisi şampiyonu.

Saatler : 08.55 15.30
Servis : Var
Ulaşım : Sabah 06,00 dan akşam 21,00 a kadar 20 dakikada bir İznik-Bursa dolmuşları sefer yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : 1.057 nüfuslu Mahalle.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 15 Km
Kontenjan Bilgileri :